Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

  1. Αρχική
  2. Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

 

Όροι Χρήσης & Προϋποθέσεις

1. H χρήση της ιστοσελίδας Αφοί Καλαμπόγια Ο.Ε μπορεί να γινεί από οποιονδήποτε χρήστη με δική του ευθύνη. Όσον αναφορα τα δεδομένα όπου έχουν προστεθεί όπως χαρακτηριστικά/πληροφορίες προϊόντων και φωτογραφίες δεν παρέχεται σε καμιά περίπτωση εγγύηση ή δέσμευση για την ακρίβεια του περιεχομένου, καθώς προέρχονται από τους προμηθευτές μας.

2. Η εταιρεία Αφοί Καλαμπόγια Ο.Ε δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ελλατώματα ή ελλείψεις μελλοντικών παραγγελιών που προκλήθηκαν από οποιαδήποτε χρήση διαφορετική της προοριζόμενης. Κατά την παραλαβή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικός έλεγχος από τον παραλήπτη/πελάτη για τυχόν ελλατώματα ή ελλείψεις. Εάν δεν δηλωθεί οποιαδήποτε παρατήρηση για την παραγγελία τότε από την παραλαβή της και έπειτα ο πωλητής δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

3. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να κάνει την παραγγελία του μέσω της ιστοσελίδας μας, προσθέτοντας στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμεί, μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματος afoikalamp@gmail.com με την απαραίτητη προϋπόθεση να αναγράφονται τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής του πελάτη και οι κωδικοί των προϊόντων(όπου αναφέρονται δίπλα στην εμφάνιση του κάθε προϊόντος ξεχωριστά) και τηλεφωνικά στο 210 8040172(Μελίσσια), 210 8031642(Βριλήσσια) & 6987557204 (Επίσης η δυνατότητα αυτών των επιλογών δίνονται σαν εναλλακτική λύση σε περίπτωση όπου πελάτης αδυνάτει να βρεί αυτό που επιθύμει μέσω της ιστοσελίδας μας.

4. Η ολοκλήρωση της παραγγελίας θα επιβεβαιώνεται τηλεφωνικώς από την εταιρεία ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε ακύρωση ολόκληρης ή μερικής παραγγελίας όταν λάβει το εν λόγω τηλεφώνημα επιβεβαίωσης. Σε αντίθετη περίπτωση η διαδικασία αποστολής θα ξεκινήσει και τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν όπως παραλήφθηκαν από τον ίδιο τον πελάτη, λαμβάνοντας υπόψην και την επιβάρυνση εξόδων αποστολής.

5. Οι όροι χρήσης και προϋποθέσεις μπορούν να ενημερωθούν από τους αρμόδιους της ιστοσελίδας Αφοί Καλαμπόγια Ο.Ε εάν και εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

 

*Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε όσον αναφορά προϊόντα ή υπηρεσίες μπόρειτε να καλείτε σε ωράρια λειτουργίας της εταιρείας Αφοί Καλαμπόγια Ο.Ε στα τηλέφωνα όπου αναγράφονται στις πληροφορίες του κάθε καταστήματος.